23 Σεπ 2015

Φρέσκες ιδέες και κατασκευές για το σπίτι και τον κήπο

Πρόσφατα το εργαστήρι των Woodys ολοκλήρωσε μερικές νέες χειροποίητες κατασκευές οι οποίες καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες του σπιτιού ή του κήπου μας:

ξυλινες χειροποιητες κατασκευες,διακοσμηση κηπου,ξυλινη βοηθητικη σκαλα,χειροποιητη βοηθητικη σκαλα



Μία βοηθητική σκάλα η οποία είναι σπαστή ώστε να «μαζεύει» και να μπορεί να τοποθετείται ευκολότερα στο χώρο αποθήκευσης του σπιτιού ή της αποθήκης μας.
Για λόγους διακόσμησης η ίδια σκάλα μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία προωθητική βιτρίνα για τα φυτά και τις γλάστρες μας.

ξυλινες χειροποιητες κατασκευες,διακοσμηση κηπου,οργανωση κηπου,θηκη για καβα κρασιων,ξυλινη θηκη για καβα κρασιων

Μία θήκη για κάβα κρασιών από σουηδικό ξύλο, με σχεδιασμένη την οροφή σε σχήμα στέγης και στη βάση της να έχει ροδάκια για πιο εύκολη μετακίνηση.

ξυλινες χειροποιητες κατασκευες,διακοσμηση κηπου,διακοσμηση σπιτιου,χειροποιητη διακοσμηση σπιτιου,ξυλινο παγκακι κηπου,χειροποιητο παγκακι ξυλινο

Ένα παγκάκι με σκαλισμένα στην επιφάνεια του συγκεκριμένα κύρια ονόματα, ζωγραφισμένα μοτίβα από λουλούδια και πλαισιωμένο στα πλαϊνά του μέρη από ξύλο μπαμπού.

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και μία άλλη κατασκευή που έχει να κάνει με ένα φωτιστικό δαπέδου, την παρουσίαση του οποίου θα μοιραστώ μαζί σας με την πρώτη ευκαιρία!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες ιδέες και προτάσεις για την οργάνωση και  διακόσμηση του σπιτιού και του κήπου στην γκαλερί των Woodys.


Τα ξαναλέμε σύντομα!

Γεια χαρά!

Βασίλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας!